MESAJUL CEO

Declaraţie Dr. Thomas Schmitz

Din septembrie 2003 ocup funcţia de preşedinte şi CEO al holdingului Ascendum Central Europe GmbH (CEG) – anterior Volvo Central Europe Group – ca societate independentă în Austria. Ţările şi pieţele din Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România, Republica Moldova şi Croaţia aparţin, de asemenea, acestui holding, în cadrul cărora deţin şi responsabilitatea strategică de Managing Director. Pieţele din Slovenia şi Bosnia și Herțegovina sunt coordonate de sub-dealeri autorizaţi Ascendum. În 2017, cifra de afaceri totală a holdingului a fost de cca 145 de milioane de euro.

Din 1986 suntem importator general şi dealer Volvo Construction Equipment în Austria. În anii următori, CEG a cunoscut o crștere continuă, o consecință fiind creșterea responsabilității societății nostre din Austria, având ca rezultat dimensiunea la care am ajuns astăzi.

Mai multe schimbări în management au transformat complet perspectiva în contextul crizei, pentru a permite echipei să treacă de la rezultate negative la rezultate pozitive. Astăzi suntem mândri că fiecare membru al CEG are o echipă adecvată şi calificată pentru a oferi soluţii personalizate clienţilor. În fiecare dintre ţările CEG oferim soluţii de finanţare şi asistenţă personalizate, precum şi servicii de consultanţă tehnică la cel mai înalt nivel, cu disponibilitate imediată a pieselor de schimb.

Portofoliul nostru de produse CEG include încărcătoare pe pneuri, excavatoare, camioane articulate, finisoare de asfalt, compactoare și miniîncărcătoare marca VOLVO. Din 2015 oferim în Austria şi utilajele de manipulare material “GREEN LINE”, marca SENNEBOGEN şi produse ATLAS COPCO, precum ciocane hidraulice şi echipamente pentru lucrări de demolare, compresoare, generatoare şi stâlpi de iluminat. În toate celelalte pieţe CEG, distribuim ciocane hidraulice şi echipamente pentru demolare marca RAMMER. 

Suntem deosebit de mândri atât ca companie, cât şi ca echipă, de faptul că am făcut faţă cu succes perioadei dificile din punct de vedere economic 2008-2010. În special în ţările în care Ascendum Central Europe GmbH este prezentă, se preconizează o creştere pe termen lung. Pentru a putea face faţă şi în viitor cerinţelor pieţei, considerăm că instruirea profesională a personalului nostru reprezintă o cea mai importantă investiţie pentru viitorul companiei noastre.